неділю, 31 серпня 2014 р.

Щасливого початку!

               Шановні колеги! Авторський колектив підручника "Інформатика-6" щиросердечно вітає Вас із святом Першого дзвінка. Цьогоріч він пролунав для нас по-особливому. Поки у населеному пункті існує школа - село чи містечко живе. Поки в країні першого вересня лунають шкільні дзвінки - у неї є майбутнє. Хочемо, щоб їх мелодія розбудила в дитячих умах інтерес до навчання, прагнення розвиватись задля майбутнього, пізнавати нове й бачити у простому щось більше, ніж маленьку частину знань. Прагнемо, щоб вчителі дослухались до багатоголосся цих дзвіночків: такі наші діти різні і беззахисні, і ми маємо усіх пригорнути до свого серця, кожному роздати свої знання та увагу, підтримати їх на шляху до знань. Надіємось, що і батьки, громадськість, влада  почують в дзвінковому переливі заклик долучатись до розвитку освіти. Освіта - це ресурс, який забезпечує поступ усіх інших сфер життєдіяльності суспільства.
                      Умілих та творчих учнів, чесних та готових прийти на допомогу колег, вдячних та розуміючих батьків! Творчих успіхів та гордості за нашу професію!
                      Новий навчальний рік стартував! Нехай для кожного у ньому знайдуться свої досягнення й перемоги, здобутки і злети, хай не буде розчарувань, смутку та неспокою!

Немає коментарів:

Дописати коментар