вівторок, 20 березня 2018 р.

Завершення підручника 6 клас

                Шановні колеги! Маємо добрі новини: Український освітянський видавничий центр "Оріон" надав для розміщення макет завершення підручника для 6 класу, за авторством нашого авторського колективу. Завантажити його можна за посиланням:
               Файлів-заготовок до цих тем не передбачено. Вдалої підготовки до занять!

7 коментарів:

  1. Від імені всіх вчителів інформатики дякую за ваш труд і допомогу. Бажаю успіхів у вашій творчій роботі і всього найкращого в особистому житті! Надіємось на співпрацю в подальшому.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую! Як розуміти "файлів-заготовок не передбачено"? А де ж брати файли, про які йде мова у Вправі 1 та Вправі 2 (сторінки 178-179)?

    ВідповістиВидалити
  3. Вправа 1 (сторінки 178-179) два 6 пункти.
    Вправа 2. потрібний файл Карта. Після 4 пункту йде 6 (пропущений 5).

    ВідповістиВидалити
  4. Файли-заготовки для 6 та 9 класів розмістите, коли вони вже не потрібні будуть?

    ВідповістиВидалити
  5. Завдання 2. сторінка 179.
    В завданні йде мова про природні зони України, а в 3 та 8 пункті про кліматичні зони, а це різні речі.
    Файл карти, що Ви пропонуєте, має різні кольори по областях, а природні зони межують не по межах областей, гадаю учням буде складно намалювати межі та перефарбовувати.

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, Пане Сергій Мацаєнко, за коментар. В завданні, про яке Ви згадуєте ми користувались матеріалами http://www.novageografia.com/vogels-1025-3.html, де означені природно-кліматичні зони. В оригіналі ми поправили уточнення- природно-кліматичні зони. Для того, щоб діти виконали це завдання, їм потрібно не зафарбовувати кожну область окремо, а накласти на відповідні області межу, і зафарбувати її. Тоді потрібно не виконувати одну і ту ж роботу дуже багато разів, а тільки тричі.

    ВідповістиВидалити