суботу, 13 січня 2018 р.

Файли-заготовки до розділу "Редактор презентацій"

                Шановні колеги! В переддень Старого Нового року знову шлемо вам свої найщиріші побажання добра та удачі й виконуємо свої обіцянки. Пропонуємо для завантаження файли-заготовки до тем 12-16 підручника для 6 класу, який відповідає програмі 2017 року.  Як і попередня група файлів до розділу "Редактор презентацій", архів, який можна завантажити за посиланням
містить файли у двох форматах: pptx та odt. При завантаженні на комп'ютери учнів варто залишити тільки ті, з якими діти будуть працювати. Щоб учні не плутались із папками до розділу, доповніть уже створену папку Редактор презентацій новими файлами.
                   Зауважте, що в папці є архів drafts.zip (опублікований на сайті Олега Суховірського http://algerd.km.ua/drafts), про який не згадується в підручнику. Це анімовані зображення цифр та літер абетки, які можна застосувати для підготовки в редакторі презентацій колективного проекту Каліграфія при виконанні вправи 2 (с. 119). 
Також є презентації, слайди з яких зображено на сторінках підручника, але не передбачені для редагування. Розуміючи, що електронна версія підручника може не забезпечити потрібну якість зображень, ми розмістили і ці презентації. 
Вдалих уроків! 

4 коментарі:

  1. Добрий день!
    Сторінка 97, вправа 3.
    Відсутні файли:
    презентація Казка, текстовий файл Казка.
    Порадьте приклади проектів для останніх уроків в 6 класі.

    ВідповістиВидалити
  2. Перепрошую, недогледів, файл презентації Казка учні самі повинні були створити.

    ВідповістиВидалити
  3. Відсутній аудіофайл "Голоси птахів лісу".

    ВідповістиВидалити
  4. Аудіофайл "Голоси птахів лісу" так і відсутній

    ВідповістиВидалити