пʼятницю, 2 січня 2015 р.

Щасливого Нового року!

Дорогі колеги! Від усього авторського колективу навчально-методичного комплекту "Інформатика-6" вітаю Вас із прийдешнім Новим 2015 роком! Ми провели дуже складний рік: рік, у якому було багато втрат та не менше сподівань та здобутків. Бажаємо, щоб у Новому році над нами було мирне небо, яке ми виборюємо, вимолюємо, плекаємо кожен по-своєму. Нехай цей рік ще більше укріпить нас та об'єднає, додасть кожному любові та милосердя, примножить таланти та впевненість, що у своєму житті ми зробили правильний вибір - ми пов'язали свою професійну долю із нашим майбутнім, із дітьми. Хай будуть щасливими Ваші сім'ї та шкільні родини,  хай будуть радісними усі дні нового року!
Ми щиро вдячні, що цей рік Ви були з нами! Дякуємо за схвальні відгуки про нашу роботу та критичні зауваження. І одне та інше допомагає нам оглядатись назад та будувати плани на майбутнє.
Ми щиро радіємо з успіхів дітей, які навчаються за нашими підручниками та зошитами. А ще дуже любимо усіх Петриків, Оксанок, Назарчиків та всіх-всіх, для кого пишемо та працюємо, бо це головне, що творить нашу освіту! Хай усі дітки будуть здорові, розумні та щасливі!
З Новим роком, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар