неділю, 28 вересня 2014 р.

Вивчаємо середовище Скретч

Шановні колеги!

 Пропонуємо добірку матеріалів для ознайомлення, пошуку нових ідей та роботи у середовищі виконання алгоритмів Скретч:

Звісно, це далеко не повний перелік. Якщо у вас є інші корисні посилання - надсилайте у коментарях, найбільш цікаві ми опублікуємо з дотриманням авторства надісланого повідомлення. Дякуємо, що залишаєтесь з нами! 

4 коментарі:

  1. Можу запропонувати свій сайт. Він розроблений для моїх учнів. Багато матеріалів мої розробки, а ще шукаю цікаве в інтернеті і теж даю дітям для ознайомлення. Можливо хтось зможе теж використати щось для себе. Адреса: http://infschoolmy.jimdo.com/ Матеріал розділів поновлюю або перед уроком для старших класів, або після уроку для молодших.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо за Вашу пропозицію! Пропонований інформаційний ресурс можливо декому стане у нагоді, а всім може слугувати прикладом. як вчитель може використовувати хмарні технології для організації навчання своїх дітей. Дякуємо. що залишаєтесь з нами!

      Видалити
  2. http://dystosvita.mdl2.com/ - дистанційний курс Scratch. 12 уроків, які можна поділити на 3 етапи: базові конструкції програмування, графічні побудови та комплексні проекти. запрошую :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо за предметну пропозицію! Гадаємо, що вчителі знайдуть корисні матеріали на Вашому ресурсі, зареєструвавшись на пропоновані активності. Дистанційна освіта - це напрям. який мало ще використовуються у курсі основної школи. Але з огляду на перспективи освітніх технологій та наші реалії - це дуже актуальний напрям діяльності сучасного педагога. Дякуємо за Вашу працю та за те, що залишаєтесь з нами!

      Видалити