неділю, 1 березня 2015 р.

Результати конкурсу підручників для 4 та 7 класів

Шановні колеги! Завершився конкурс макетів підручників для 4 та 7 класів. Серед учасників конкурсного відбору та тих, кого рекомендувала експертна комісія, є макети підручників, підготовлені нашим авторським колективом - для 4-го та 7-го класів. Це була дуже важка та кропітка праця авторського колективу, видавництва, художників та макетувальників, учнів та вчителів, що брали участь в апробації підготовлених матеріалів! Ми дякуємо рецензентам та експертам, які гідно її поцінували. Тепер залишається вибір за вчителями. Ми маємо надію, що доклали максимум зусиль, щоб підручники були цікавими та легкими для дітей, корисними для вчителів та зрозумілими батькам учнів. У подальших публікаціях ми будемо знайомити вас із авторськими підходами, які адаптовані під потреби сьогодення, особливості учнів та тренди педагогічної науки.
З 2 березня 2015 року фрагменти підручників будуть доступними на сайті-репозитарії навчального контенту
http://ua.lokando.com/portal/statpage.php?id=common&page=competition_books.
Фрагменти, обсягом 60 сторінок зі змістом можна буде вільно переглядати та завантажувати, навіть без реєстрації. Повні тексти підручників будуть доступні для завантаження і перегляду, але в захищеному вигляді.

Цьогоріч кожен вчитель буде мати змогу визначити, за яким підручником будуть навчатись його учні. Вдалого та правильного Вам вибору, шановні колеги!

8 коментарів:

  1. Прекрасні підручники!
    Цікавить питання: коли будуть доступні повні тексти підручників?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пане Сергію, дякую за хорошу оцінку підручникам! Нам дуже важлива Ваша думка, як і думка кожного із вчителів, дітей та їх батьків. Окрім цього, раді, що Ви розміщуєте матеріали до цих підручників на своїх платформах. Гадаю, що після процедури замовлення, оголошеної на сайті та на брифінгу, який проводив заступник Міністра освіти Павло Полянський, в репозитарії та на сайті видавництва будуть розміщені повні версії підручників, оскільки багато матеріалів розміщено також і на форзацах, що є невідємною складовою підручника. Наш авторський колектив проводитиме вебінари по підручниках в областях та на Всеукраїнському рівні, тоді можна буде отримати більше інформації. Дякуємо, що залишаєтесь з нами!

      Видалити
  2. Як можна буде завантажити повну версію електронних підручників? Навіть якщо електронні версії підручників будуть платні, то все одно користуватимуться попитом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пані Наталю, ми працюємо над створенням електронного контенту. Думаю, що буде цікавішим, коли на мобільних девайсах учні зможуть користуватись не тільки сканованою версією підручника, а повноцінним електронним підручником. Але це питання потребує не меншої праці, як і написання рукопису. Ми чекали на його схвалення та вибір, тому після цього кроку можна буде робити наступний. Дякуємо за Ваші поради і за те, що залишаєтесь з нами!

      Видалити
  3. Пані Ольго,цікавить питання:будуть до цих підручників зошити?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, зошити до підручників будуть обов'язково а також електронний контент. Напишу детально у наступному пості. Дякуємо, що залишаєтесь з нами

      Видалити
  4. Доброго дня! Дякуємо за вашу роботу. Підручники цікаві для дітей та насичені матеріалом. . На сторінці 59 (підручник для 7 класу) помилка в назві столиці "Білорусь- Брест"

    ВідповістиВидалити
  5. Шановні колеги, ви вже чули про те, що результати конкурсу підручників продовжено до 31 квітня? Чи треба перезаповнювати форму?

    ВідповістиВидалити