пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Файли-заготовки

             Шановні колеги! Пропонуємо при підготовці до уроків першого розділу використати пропоновані файли-заготовки:
Архів для завантаження

             Ми передбачаємо, що архів ви збережете на диску із навчальними матеріалами, а для роботи учнів запропонуєте розархівовану папку з навчальними матеріалами, збережену на Робочому столі.
              У папці до першого розділу під назвою Алгоритми і виконавці є папка Навчальні проекти. Для зручної роботи її потрібно перемістити у папку Проекти (Projects), яка утворюється при інсталяції навчального середовища виконання алгоритмів Скретч (у папці Program Files\Scratch\):
                 Слід також звернути увагу, який  із офісних пакетів встановлено у комп'ютерному класі.  У папці містяться файли-заготовки, збережені із розширеннями, які забезпечать їх безперебійне використання як у різних версіях Microsoft Office, так і у Libre Office. Пропонуємо видалити зайві файли, щоб учням було легше працювати.
                 Матеріали до першого уроку будуть розміщені на сторінці уроку. Слідкуйте за оновленнями блогу.


8 коментарів:

  1. ДОБРОГО ДНЯ! УЖЕ КІЛЬКА РАЗІВ ЗАХОДЖУ, ЩОБ СКАЧАТИ ЦІ МАТЕРІАЛИ ДО УРОКІВ ІНФОРМАТИКИ В 6 КЛАСІ І НЕ МАЮ ДОСТУПУ!!! ЯК ВИРІШИТИ ЦЮ ПРОБЛЕМУ? ПІДКАЖІТЬ. ЧИ ДОСТУП ДО НИХ ОБМЕЖЕНИЙ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Надішліть свою пошту - я надішлю Вам файли особисто. До Вас ніхто не повідомляв, що файли не завантажились. Скоріше це якась проблема на Вашому комп'ютері.

      Видалити
    2. ВИБАЧТЕ, ЩО ТУРБУЮ. ЩЕ КІЛЬКА РАЗІВ СПРОБУВАЛА І НАРЕШТІ ЗАГРУЗИЛОСЯ. ДЯКУЮ.

      Видалити
  2. І ЩЕ ХОЧУ ПОДЯКУВАТИ ЗА ЧУДОВІ БЛОГИ, ЯКІ ВИ ПРОПОНУЄТЕ КОРИСТУВАЧАМ. ВОНИ ТАКІ НЕОБХІДНІ. ВАША ПРАЦЯ НЕОЦІНЕННА.

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго дня! Я також не можу скачати файли-заготовки уже декілька днів. Весь час отримую відповідь сервера "На жаль, наразі ви не можете переглянути або завантажити цей файл.
    Останнім часом забагато користувачів переглянули або завантажили цей файл. Спробуйте отримати до нього доступ пізніше. Якщо цей файл має завеликий розмір, або спільний доступ до нього надано багатьом користувачам, його перегляд або завантаження може зайняти до 24 годин. Якщо через 24 години ви все ще не можете отримати доступ до файлу, зв'яжіться з адміністратором домену." З повагою Юрій Прохоренко.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний Юрій Прохоренко! Завтра-післязавтра файли-заготовки до усіх розділів будуть розміщені на сайті видавництва. Можливо Ви ще раз спробуєте завантажити за нашим посиланням або надішліть електронну пошту - я надішлю файли персонально.

      Видалити
    2. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити