четвер, 28 серпня 2014 р.

Фрагмент підручника

                      Шановні колеги! Завтра завершується останній передвересневий тиждень. Ще немає підручників? Це тільки невелика прикрість, але не біда. Ми ж можемо разом із цим впоратись? Ми уже повідомляли, що на  електронному репозитарії навчальної літератури http://ua.lokando.com/portal уже розміщено посилання на електронну версію підручника, детальна інструкція користувачеві репозитарію. Нагадуємо, що для того, щоб мати змогу завантажувати матеріали, необхідно зареструватись!
                     Авторський колектив завжди готовий прийти на допомогу кожному, хто її потребує, якщо це у наших силах. До нас звернулись вчителі із шкіл, у яких доступ до мережі Інтернет обмежений або відсутній. Ми розуміємо цю проблему. Особливо гострою вона може бути у тих районах, зв'язок у яких пошкоджений через військові дії чи природні аномалії. Розуміє цю проблему і видавництво "Видавничий дім Освіта". На Ваше і наше прохання ми розміщуємо наданий видавництвом  фрагмент підручника у pdf-форматі для завантаження. Хай наші діти ніколи не відчувають нестачі у чомусь, не будуть обділені нашою увагою та любов'ю!

Фрагмент підручника для завантаження

1 коментар:

  1. Дуже дякую за фрагмент підручника, можна буде хоча б нормально підготуватися до уроку. І ще одне прохання. Дайте будь-ласка картинку форзаца з технікою безпеки, якщо можна.

    ВідповістиВидалити