середу, 20 серпня 2014 р.

У кожного свій бій і своя перемога!

             Шановні колеги! Заголовок даного посту - не випадковий. Це - реалії нашого часу. Сьогодні не знайдеться, мабуть, жодного куточка в Україні, де б люди не мріяли про мир, спокій, краще життя, цілісність України, єдність та розвиток нації, бачення перспектив та прагнення побудови справедливого громадянського суспільства. І кожен для здійснення цих мрій на своєму робочому місці має бути готовий прийняти "бій", і докласти до перемоги максимум зусиль. Знаючи, як неймовірно важко сьогодні із фінансами, Міністерство освіти та науки України змогло отримати перемогу у бою за підготовку до навчального року! Наші діти будуть із підручниками! Сьогодні підручник нашого авторського колективу відвантажили для доставки у регіони. Хочеться сказати Міністерству ДЯКУЮ - щире, горде та вдячне. Від батьків, дітям яких навчатись з першого вересня, від вчителів, яким довели, що слово є і його можна дотриматись за будь-яких обставин, від авторського колективу, праця якого побачила світ і покликана зробити його кращим задля нашого майбутнього. Видавництво "Видавничий дім "Освіта""дотрималось високих стандартів якості - книги, як і діти, мають бути красивими та щасливими!
             На електронному репозитарії навчальної літератури http://ua.lokando.com/portal уже розміщено посилання на електронну версію підручника, детальна інструкція користувачеві репозитарію. Нагадуємо, що для того, щоб мати змогу завантажувати матеріали, необхідно зареструватись!

2 коментарі:

  1. Спробував завантажити електронну версію підручника, заванатжаився архів, а в ньому посилання на сайт "Видавництва "Видавничий дім "Освіта"", це дуже добре на сторінках сайту переглядати сторінки підручника. Але я працюю в сільській місцевості, де дуже проблемно підключитися до мережі інтернет. Хотілося б мати змогу завантажити електронну версію підручника та користуватися нею офлайн.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пане Сергію, розумію вашу проблему. На сайті репозитарію є програмне забезпечення, спробуйте встановити його та використати для перегляду підручника. 4 вересня МОН буде проводити вебінар по роботі репозитарію, ми передамо Ваше запитання.Мене це також зацікавило - я теж спробувала з архіву. Можливо сайт ще в тестовому режимі і можна буде "замовити" електронні матеріали у персональне сховище, чи на локальний ресурс? Поки без відповіді. Але будемо її намагатись знайти. Дякуємо, що читаєте блог!

      Видалити