вівторок, 12 серпня 2014 р.

Календарно-тематичне планування навчання інформатики 6 клас

                 Шановні колеги! Пропонуємо календарно-тематичне планування за навчально-методичним комплектом "Інформатика-6" авторського колективу у складі Морзе Н.В., Барни О.В., Вембер В.П., Кузьмінської О.Г., Саражинської Н.А.

 Файл для завантаження

                У таблиці КТП вказані сторінки на складові навчально-методичного комплекту за умовними позначеннями: П – підручник , РЗ – робочий зошит, ЗК – зошит контролю, ЗП – зошит для практичних робіт та проектної діяльності. 

               Електронні матеріали до уроків будуть згодом розміщені на сторінках блогу, заготовки до вправ із рубрики Діємо - на сайті видавництва. 


        Рекомендації щодо навчання інформатики у 6-му класі вміщено в інструктивно-методичному листі Міністерства освіти і науки України. 

             Авторські підходи щодо організації навчання інформатики та окремі роз'яснення щодо використання НМК опубліковані у статті під заголовком "Інформатика-6: навчання через діяльність" у науково-методичному журналі "Інформатика та інформаційні технології в навчальних закладах" (Сторінка у Facebook - https://www.facebook.com/informaticsmagazine)

Немає коментарів:

Дописати коментар